TEKİRDAĞ / ŞARKÖY - Mürefte Ortaokulu

Mrt

HABERİN KAYNAĞI: https://www.trthaber.com/haber/egitim/lgs-basvurulari-basladi-844840.html

Mrt

Kıymetli Velilerimiz,

Öğretmenlerimizle bireysel görüşmelerinizi, öğretmenlerimizden randevu alarak aşağıdaki saatler çerçevesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Şbt

Tüm dünya ülkelerinde, tütün ürünleri tüketiminin ve tütün dumanına maruz kalmanın yol açtığı zararlı etkilerinin önlenmesi ve küresel tütün salgınını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar bağlamında her yıl 9 Şubat günü, Dünya Sigarayı Bırakma Günü olarak kutlanmaktadır.

Şbt

6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için, 06.02.2024 tarihinde 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdik.

Ara

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Aile Etkileşim Atölyeleri Projesi Kapsamında "Artık Hiç Anlaşamıyoruz " adlı Atölye çalışması Uzman Psikolojik Danışman Dr. Bingul Kemiksiz Uzel liderliğinde gerçekleşti. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Öğrenci Akademisi Projesi Kapsamında "Benim Yolum " adlı Atölye çalışması 8. Sinif öğrencileri ile Uzman Psikolojik Danışman Dr. Bingul Kemiksiz Uzel liderliğinde gerçekleşti. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Öğrenci Akademisi Projesi Kapsamında "Filler ve Balonlar" adlı Atölye çalışması 7. Sinif öğrencileri ile Uzman Psikolojik Danışman Dr. Bingul Kemiksiz Uzel liderliğinde gerçekleşti.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, edebediyete intikal edişinin 85'nci yıl dönümünde saygı, minnet ve özlem ile anma maksadıyla Mürefte Ortaokulu ve Mürefte Anadolu Lisesi olarak ortak tören programı organize ettik.

Kas

8. sınıf öğrencilerimize yönelik Merkezi Sınav Sistemi ve Üsti öğrenim kurumları tanıtımı ile ilgili seminer, rehber öğretmen tarafından verildi.

Okulumuza ait ders giriş-çıkış saatleri değişmiştir.